Om migBildresultat för liten engelsk flagga
Info:

I am a preacher based in Sweden. I have been in fulltime ministry since 1993 and have had the great privilege to preach and visit many churches. We have seen how God has poured out of His Glory among the people and nations. We have a desire to see people get to know Jesus Christ as their Lord and Savior and to start to live a supernatural life with the Holy Spirit.

We have a vision and from the very first beginning we were determined to run with the fire of God and we were ready to pay the price.

I suggest that you go to our Facebook where we update regurarly.

Dont hesitate to contact us for a invitations. We travel intensively with the fire of God. We are connected to the International Pentecostal Denomination, and locally to Swedish department.

SUPPORT!

Outside Sweden:
Bank: Nordea (Sweden)
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051


Bildresultat för liten svensk flagga

Nu varje månad! Skicka ett mail:
info@missionofhope.nu Berätta att du vill ha nyhetsmailet så kommer du med på den växande maillistan.

Bakgrund:
Jag och min fru Maria gifte oss 1990, och sedan 1993 är vi djupt involverade i att predika och missionera på olika sätt. Jag har haft förmånen att resa i olika länder med bas i Sverige och de sista åren har Skandinavien och Europa varit fokus. Jag och min Maria har även vid sidan om det globala arbetet alltid stått i ett lokalt sammanhang som varit och är vår utgångspunkt.

Jag och Maria bor i Norra Värmland sedan 1993 och där har vi vår bas.

Jag är med i Pingströrelsens pastorsorganisation sedan 1993.

Våra hjärtan är att få se människor komma till tro, att få se Guds kraft beröra människor till förvandling. Vår längtan är att vårt arbete bidrar till att inspirera nästa generation in i framtiden.


Mission.
Vi har sedan många år genomfört olika konferenser och satsningar i missionsländer. Vi får också ständigt inbjudningar till länder som inte har kostnadstäckning.

Din support är viktig. Vi är så glada för de som redan ger till tjänsten. Du kan också bli med.

Nu kan du Swisha din gåva till oss!

Swish: 1233048907.
PlusGiro: 6290205-1
Bildresultat för logotyp swish

Morgan Carlsson
preacher/pastor


torsdag 30 mars 2017

BönePartners lägger grunden...

Bästa BönePartner,                                                  

Jag vill på detta sätt tacka Dig för att du ber för mig och det arbete som jag och teamet gör sedan många år genom Mission of Hope International. Utan bön och den uppmuntran man hela tiden får så skulle vi inte kunna göra det vi gör. 

Vi är djupt tacksamma att det finns många ber för oss 5 min /dag. Du kanske är en av de som också vill be 5 min /dag för det vi gör. Det är mycket som ligger i pipeline och vi behöver vara skärpta på allt sätt så vi gör allt i rätt ordning och på rätt sätt. 

Vårt arbete är möjligt för att det finns bönepartner som tar av sin tid och ber.  Det är en stor förmån att få ha missionsvänner som vi vet ber och tror på bönens makt. Vi är djupt tacksamma för den generositet som Ni visat oss.

Era böner är registrerad i himlen. Vi är glada för att Ni också kommer ihåg oss i era förböner även i fortsättningen. Vi är hela tiden beroende av kärleksfulla och generösa missionsvänner som vill ge av sin tid och även sin ekonomi.

Vi är på gång att helt gå över till MÅNADSMAIL.

1)  Du som idag får Nyhetsbrevet i din vanliga brevlåda och fortfarande vill ha det, måste höra av sig till oss.

2) Du som vill ha MånadsMailet - Vi behöver Din mailadress om du inte redan får MÅNADSMAILET från oss.  (info@missionofhope.nu)

Nu till helgen är jag i två mindre platser, Siljansnäs och Mora. Vi har också under veckan fått flera öppningar när det gäller de Baltiska länderna. Vi återkommer om det! 


In Christ,

//Morgan C 

Swish: 1233048907
Bank: Nordea/Plusgiro: 6290205-1


SWIFT: NDEASESS (Nordea Bank)
IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051