Om migBildresultat för liten engelsk flagga
Info:

I am a preacher based in Sweden. I have been in fulltime ministry since 1993 and have had the great privilege to preach and visit many churches. I suggest that you go to our Facebook where we update regurarly.

I am also hosting a national TVprogram every Friday 9.30pm at the Swedish Channel 10. "Faith & Wonders"is broadcasted from the global missionwork I am involved in.

Dont hesitate to contact me and my team for invitations. We travel intensively with the fire of God. I belong the to the Swedish Pentecostal Movement and also the pastorsorganisation since 1993.

SUPPORT!

Outside Sweden:
Bank: Nordea (Sweden)
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051


Bildresultat för liten svensk flagga

Nu varje månad! Skicka ett mail:
info@missionofhope.nu Berätta att du vill ha nyhetsmailet så kommer du med på den växande maillistan.

Bakgrund:
Jag och min fru Maria gifte oss 1990, och sedan 1993 är vi djupt involverade i att predika och missionera på olika sätt. Jag har haft förmånen att resa i olika länder med bas i Sverige och de sista åren har Skandinavien och Europa varit fokus.

Jag är med i Pingströrelsens pastorsorganisation sedan 1993.

Mitt hjärta är att få se människor komma till tro, att få se Guds kraft beröra människor till förvandling. Vår tjänst är med och reser upp nästa generation som ska ta kyrkan in i framtiden för att nå nya generationer. Jag och teamet vill vara med och förlösa Guds kraft och kärlek över nästa generation och även i de etablerade sammanhangen.

Mission.
Missionsarbete i Lettland är också något som jag är involverad i. Jag är också programledare i "Tro & Under" som sänds på Kanal 10 varje fredagskväll kl 21.30.

Det genomförs olika satsningar i länder som inte har kostnadstäckning, samt att vi hela tiden behöver förstärka vår bas så vi kan sträcka oss längre. Din support är viktig. Vi är så glada för de som redan ger till tjänsten. Du kan också bli med.

Nu kan du Swisha din gåva till oss!

Swish: 1233048907.
PlusGiro: 6290205-1
Bildresultat för logotyp swish

Morgan Carlsson
preacher/pastor


onsdag 24 maj 2017

Underhållningsmentaliteten kommer falla.....

Det finns en högre väg att gå…..

I Guds rike tävlar man inte! Man kan inte tävla i vem som har coolaste församling, häftigaste hemsidan, snyggaste black-drops, den senaste rökmaskinen osv…  Det går inte att tävla i något i Guds rike. Gud ger till de som lyder Honom. Inte ens alla som ropar ”Herre, Herre” ska komma in i Guds rike, utan de som har gått i lydnad. Tuffa ord men ändå sanna. Lydnad mot kallelsen och lydnad mot Ordet. Så det är dags för oss även i västvärlden att inse att konsumtionsmentaliteten har kanske tagit sitt strupgrepp om kyrkan, eller ? Du behöver inte hålla med men visst är det avgörande att verkligen veta var jag har min identitet och var den är rotad.

Det finns en högre väg för oss kristna att gå. Det är förlåtelse och lydnad. Dessa två områden är så utmanande. Att leva i förlåtelse när livet är tufft, när man får käftsmällar för att man vågar stå upp för sin åsikt är tufft. Framförallt när man gör det på plattformar som är nationella eller internationella. Att leva i lydnad är ju så vansinnigt utmanande. Det utmanar min karaktär. Förmågan att säga NEJ till det som jag vet är lättare, smidigare och mindre jobbigt är så tufft. Mitt i det kaos som är i Europa på många områden så söker Gud ett folk, ett annorlunda folk som vill göra skillnad.

Gud söker inte efter ett folk som är populistiska, som ska smeka håret medhårs, som ska bli en av alla andra i det lemmeltåg som styrs av maktkonstellationer i samhället... Nej, det är en tid då Gud söker ett folk som är villiga att ta ställning.

Det har aldrig varit rätt att söka egen ära, att tillfredsställa sitt ego, att söka egna plattformar, att utnyttja varandra eller kollegors tjänster och kallelser för att själv bli sedd och hörd. Det har aldrig varit rätt att bara tvätta andras fötter om någon annan ser det. Det har aldrig varit rätt att bara tvätta de fötter som är rena och fina och bland dem som jag vet att jag får något tillbaka.

Gud söker Sverige! Gud söker ledares hjärtan! Gud söker de församlingar som är villiga att våga ledas in i förlåtelse och lydnad. Det är inget man gör för att "man känner för det", man gör det pga Gudsfruktan, för att man inte har något val! Nu är det tid att se bort ifrån sig själv, sin präktighet, sin andliga make-up och låta Guds kraft och kärlek få blotta oss alla!

Jag tror det kommer bli år fyllda av självrannsakan framöver. En tid då församlingar kommer genomgå ett stålbad då Guds ande kommer tala till ledare hjärtan och utmana till bön för vårt land som aldrig förr. Den kristna underhållningsbranschen kommer alltmer att avslöjas...

Jag ber Gud om nåd att få leva ännu mer i karaktär lydnad. Om vi får lida för Kristus så vet vi att det finns en som gått före!

Lidandet ser vi som en glädje! Vi ser fram emot ett år även i Sverige då vi fortsätter att predika Guds ofelbara Ord, kasta ut onda andar, ber för de sjuka och vi låter vår tro växa sig allt starkare.


Gode Gud - Låt din nåd och kraft drabba alla de som är öppna för Dig!// C ya!