Om migBildresultat för liten engelsk flagga
Info:

I am a preacher based in Sweden. I have been in fulltime ministry since 1993 and have had the great privilege to preach and visit many churches. I suggest that you go to our Facebook where we update regurarly.

I am also hosting a national TVprogram every Friday 9.30pm at the Swedish Channel 10. "Faith & Wonders"is broadcasted from the global missionwork I am involved in.

Dont hesitate to contact me and my team for invitations. We travel intensively with the fire of God. I belong the to the Swedish Pentecostal Movement and also the pastorsorganisation since 1993.

SUPPORT!

Outside Sweden:
Bank: Nordea (Sweden)
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051


Bildresultat för liten svensk flagga

Nu varje månad! Skicka ett mail:
info@missionofhope.nu Berätta att du vill ha nyhetsmailet så kommer du med på den växande maillistan.

Bakgrund:
Jag och min fru Maria gifte oss 1990, och sedan 1993 är vi djupt involverade i att predika och missionera på olika sätt. Jag har haft förmånen att resa i olika länder med bas i Sverige och de sista åren har Skandinavien och Europa varit fokus.

Jag är med i Pingströrelsens pastorsorganisation sedan 1993.

Mitt hjärta är att få se människor komma till tro, att få se Guds kraft beröra människor till förvandling. Vår tjänst är med och reser upp nästa generation som ska ta kyrkan in i framtiden för att nå nya generationer. Jag och teamet vill vara med och förlösa Guds kraft och kärlek över nästa generation och även i de etablerade sammanhangen.

Mission.
Missionsarbete i Lettland är också något som jag är involverad i. Jag är också programledare i "Tro & Under" som sänds på Kanal 10 varje fredagskväll kl 21.30.

Det genomförs olika satsningar i länder som inte har kostnadstäckning, samt att vi hela tiden behöver förstärka vår bas så vi kan sträcka oss längre. Din support är viktig. Vi är så glada för de som redan ger till tjänsten. Du kan också bli med.

Nu kan du Swisha din gåva till oss!

Swish: 1233048907.
PlusGiro: 6290205-1
Bildresultat för logotyp swish

Morgan Carlsson
preacher/pastor


måndag 26 juni 2017

Missionär där du är!!!!!

När jag reser runt och möter församlingar, pastorer, ledare och gräsrotsfolket så möter jag en enorm hunger efter att få göra skillnad i människors liv. Det finns en eld och en längtan att få vara med i mission både på hemmaplan här i Sverige, men också utöver världen. Vårt arbete har en enda längtan och det är att få se förvandlade liv!

Mark 1:16-20 " När han gick längs med Galileiska sjön, fick han se Simon och hans bror Andreas kasta ut nät i sjön, för de var fiskare. Jesus sa till dem: " Följ mig så ska jag göra er till människofiskare".

Genast lämnade de näten och följde honom. Då han kom lite längre fram, fick han se Jakob, Sebedeus son, och hans bror Johannes, där de satt i båten och gjorde i ordning sina nät. Strax kallade han på dem, och de lämnade de sin far Sebedeus och hans daglönare kvar i båten och följde Jesus".

Jesus var ofta ute och gick bland människor….. Han gick omkring i all enkelhet men med en gudomligutstrålning som satte spår i människors liv. Han var ju både Gud och människa!!! Nu när han kom utmed den Galileiska sjön fick han se några unga killar.

Killarna, som hette Simon, Andreas, Jakob och Johannes var fiskare och de hade säkert hållit på och fiskat något år och hade kanske en yrkeskarriär framför sig. Idag skulle man säkert kunna säga att de hade ett "fiskebolag" och en vision om att expandera. De kanske hade en visionsplan, en budget, kompanjer osv..

Kanske hade deras pappa en dröm om att hans söner en dag som skulle ta företaget till nya höjder utveckla det på alla sätt. Kanske att killarna själva såg det som den självklara vägen genom livet! De trodde attkarriären var i fiskebranschen….. Det är ingen dålig bransch även idag… Jag som reser mycket och varit mycket i Norge har mött mycket förmögna fiskare så visst är branschen idag en bransch som man kan göra karriär.

Nu kom Jesus utmed stranden…… och strax skulle deras liv förvandlas och ta en helt ny väg. En väg som inte fanns i deras sinnen och fantasi. De hade aldrig i sin vildaste fantasi tro att den här vanliga dagen skulle förvandla deras liv!!! Den här dagen skulle bli en dag som de aldrig skulle glömma.

Jesus sa bara: "FÖLJ MIG"!! När killarna fick höra dessa ord hände nåt med deras hjärtan…. Det var kraft och en otrolig attraktion i dessa förlösande ord! De bara släppte ner sina nät, lämnade allt och följde Honom. De var villiga att överge sina egna framtidsdrömmar och visioner för att bara följa Jesus. Jesus var smart och sa att han skulle göra dem till människofiskare. Han associerade med deras arbete och deras yrkesskicklighet. Hade killarna varit elektriker kanske Jesus hade sagt att de skulle få vara med och dra andliga kraftledningar!! Hade de varit läkare så kanske Jesus hade sagt att de skulle följa Honom och får börja operera i Andens kraft osv..

Jesus plockade inte av dem deras personlighet utan tvärtom ville han förstärka det och multiplicera det men göra det utifrån ett annat perspektiv. Det är lika idag! KONUNGEN kallar på Dig. Han lägger ut den röda mattan framför dig! Du är välkommen att komma in i Hans vilja och börja samarbeta med Honom!

Även om du inte ser någon väg framför Dig så kommer Gud använda Dig när du bara följer Honom! De här killarna följde Jesus fysiskt och idag följer vi Jesus genom Guds Ord! Ordet blev kött (Joh 1) och genom Ordet ser vi hur Gud öppnar nya dörrar för oss.

Jesus kallar inte in dig i en tråkig religion om Gud utan Jesus kallar in dig i en relation med Jesus Kristus! Joh 14:6 "Jesus sa; Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig".

Vi i MoHI vill utmana Dig att vara med och bli en del av vår missionsfamilj! Du är så välkommen! Under tiden du läser den här artikeln så är det många utöver vår värld som har fått uppleva Jesus i sina hjärtan och genom vårt arbete har många fått uppleva hur Jesus förvandlat deras liv!

Bli med!

Mission of Hope Int.
Box 93
683 22 Hagfors
SWEDEN

Instagram: MORGANCARLSSON
Twitter: morgancarl

Swish: 1233048907
Bank: Nordea/Plusgiro: 6290205-1
............................................

Support from other countries:
SWIFT: NDEASESS (Nordea Bank)

IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051


C ya!